Jelentkezz modellnek


Elmúltam 18 éves!


Jelentkezz modellnek

Mindössze annyi a dolgod, hogy a kamera előtt ülve, csábítóan mosolyogva becsalogatod a nézőket egy fizetős, privát csetre. Műsor kezdete előtt operátoroddal közösen egyeztetik vállalásaidat, ő pedig továbbítja a néző felé. Innentől már az egész csak színjáték. A hangsúly a mosolyodon, az interaktív viselkedéseden, az ápoltságon és a kisugárzáson van.
 

Kiket várunk?

18. életévet betöltött, önmagára és munkájára igényes vidám lányokat, lánypárokat. A jelentkezéskor add meg az életkorodat, ha van akkor hasonló munkatapasztalatodat és küldj magadról képeket, lehetőleg egész alakosat, és arcképet is!

Amit biztosítunk...

Minden nálunk hozzánk jelentkező modell egy kezdő csomagban részesül, ami fehérneműt, eszközöket, és egy portfóliót fotozást takar. Ezeket természetesen költségmentesen biztosítjuk számodra. Amennyiben a távolság lenne számodra probléma, Budapesten szállás lehetőséget is tudunk számodra biztosítani. Modelljeink számunkra fontosak, probálunk családias légkört kialakítani stúdionkban, a megfelelő körülményekkel és a feltöltött hűtővel is.

Kezdőknek...

Ha még nincs tapasztalatod akkor sem kell aggódnod, a trükkök elsajátításában természetesen segítünk, megmutatjuk hogyan tudod eljátszani, hogy minden valódinak tűnjön. De gyakori a beszélgetős, hosszabb privát is, amikor csak annyi a feladatod, hogy csábosan mosolyogva elcsavarod a néződ fejét, miközben úgy teszel, mintha te gépelnél. Ha tartasz attól, hogy felismernek, a magyar látogatókat ki tudjuk zárni IP cím alapján. Az amerikai ill. nyugat-európai ügyfelekkel egy operátor csetel a nevedben angolul vagy németül. A szobában, ahol dolgozol, csak Te és az operátor van jelen. Senki más nem fog zavarni.
 
 
 
 
 
Az oldalra a jelentkezés alkalmával benyújtott összes adatot bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki, kizárólag az érintett személy kifejezett hozzájárulásával. Lehetőséged van a veld kapcsolatos információkhoz hozzáférni, frissíteni, vagy kérheted, hogy töröljük amennyiben pontatlan. A megadott adatok kizárólag kapcsolattartás céljából tárolódnak, mely a kapcsolatfelvételt követően törlésre kerülnek. A jelentkezésen kívül az oldal semmiféle adatot nem gyűjt a felhasználóról! A jelentkezési lap elküldésével az elküldő felhasználó tudomásul veszi, hogy a rendszer a kapcsolatfelvétel idejéig eltárolja a kitöltött adatokat, melyek ezt követően végleges törlésre kerünek. A weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a weboldallal kapcsolatban, annak használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, vonal- vagy rendszerhibából eredő károkért. Az ügyfelek, felhasználók rosszindulatú programok elleni nem megfelelő védelméből adódó fertőzések, támadások, ezáltal történő adatlopás, adatvesztés, vagy az adatok bárki által történő megváltoztatása következtében keletkező károkért, továbbá semmilyen, a stúdió általi jogi problémákért, a weboldal üzemeltető nem áll kapcsolatban a stúdióval, a weboldal konkrét megrendelés alapján készült, más forrás hasonlóság miatti jogi problémákért a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget. A weboldalon megjelenő adatok, fényhatások és grafikai elemek az arra érzékeny és hajlamos személyekben káros testi vagy szellemi reakciókat válthatnak ki.