Jelentkezz operátornak


Elmúltam 18 éves!


Jelentkezz operátornak

A chat-operátor feladata a vendégekkel történő kapcsolattartás interneten keresztül angol, illetve német nyelven. A vendégek kéréseinek továbbítása a szereplők felé, és adott esetben a kamera kezelése. Az operátor soha nem látszódik a képernyőn, az ő feladata a műsorok levezetése, koordinálása is, a kérések közvetítése a modellek felé. Fiú és lány operátorok jelentkezését egyaránt várjuk.Feladataid közé tartozik a készen nmegkapott modell profil-oldalainak későbbi karbantartása - szükség esetén bemutatkozó szövegek frissítése, fanklubok vezetése, rajongói emailek megválaszolása.
 

Kiket várunk?

Alapfeltétel a betöltött 18. életév, az angol nyelv legalább középfokú írásban/szóban, illetve alapszintű számítógépes ismeret. További nyelvek ismerete előny a felvételnél. Vannak angol és német nyelvű segédleteink, példamondataink, amikből ötletet tudsz meríteni, de nagyon fontos a kreativitás is. Bármilyen témáról el kell tudnod beszélgetni angolul akár több órán keresztül. A hosszú beszélgetős privátok érik meg igazán, és belőlük lesznek a legjobb, visszajáró vendégek. Nálunk az operátorok is ugyanúgy keresnek, mint a modellek, akár több százezer forintot is egy hónapban. Jelentkezz hozzánk még ma az életkorod, a nyelvtudásod, a korábbi munkatapasztalataid megadásával! Egy kötetelen, személyes beszélgetés alkalmával körbevezetünk, és minden kérdésedre választ kapsz.

Munkaidő

Három műszakunk van: 6 órától 14 óráig, 14 órától 22-ig és 22 órától 06 óráig. Hogy melyik műszakban Rugalmasak vagyunk: Az operátor és a modell 2 hétre előre megbeszéli, hogy nekik mely napokon melyik műszak a legmegfelelőbb. Így edzéssel, más munkával, vagy iskolával is össze tudod egyeztetni.

 

 

 

Az oldalra a jelentkezés alkalmával benyújtott összes adatot bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki, kizárólag az érintett személy kifejezett hozzájárulásával. Lehetőséged van a veld kapcsolatos információkhoz hozzáférni, frissíteni, vagy kérheted, hogy töröljük amennyiben pontatlan. A megadott adatok kizárólag kapcsolattartás céljából tárolódnak, mely a kapcsolatfelvételt követően törlésre kerülnek. A jelentkezésen kívül az oldal semmiféle adatot nem gyűjt a felhasználóról! A jelentkezési lap elküldésével az elküldő felhasználó tudomásul veszi, hogy a rendszer a kapcsolatfelvétel idejéig eltárolja a kitöltött adatokat, melyek ezt követően végleges törlésre kerünek. A weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a weboldallal kapcsolatban, annak használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, vonal- vagy rendszerhibából eredő károkért. Az ügyfelek, felhasználók rosszindulatú programok elleni nem megfelelő védelméből adódó fertőzések, támadások, ezáltal történő adatlopás, adatvesztés, vagy az adatok bárki által történő megváltoztatása következtében keletkező károkért, továbbá semmilyen, a stúdió általi jogi problémákért, a weboldal üzemeltető nem áll kapcsolatban a stúdióval, a weboldal konkrét megrendelés alapján készült, más forrás hasonlóság miatti jogi problémákért a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget. A weboldalon megjelenő adatok, fényhatások és grafikai elemek az arra érzékeny és hajlamos személyekben káros testi vagy szellemi reakciókat válthatnak ki.