Stúdiónk bemutatása


Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria


Magyarország egyik legnagyobb professzionális webcam stúdiója

Az élő internetes műsort sugárzó SYRENE évek óta nyújt minőségi szórakoztatást az interneten keresztül kizárólag külföldi ügyfeleknek. Megbízható és a szakmán belül jól ismert stúdiónk a legmodernebb technikai felszerelésekkel és profi személyzettel biztosítja a jó hangulatú munkát, és az átlag feletti keresetet mindenkinek, aki nálunk dolgozik.
 

Tudtad, hogy...

A webcam-chat élő internetes showműsort takar. Nem érintkezel, nem is találkozol idegenekkel! Sőt, többnyire nem is látod a nézőt! Te döntöd el, mennyit vállalsz be.

A legfontosabb a mosoly! Légy magabiztos, kacér és érezd jól magad a bőrödben! Itt fontos a jókedv, ezért mi is mindannyian arra törekszünk, hogy jól érezd magad nálunk. Fiatalos, vidám, jó hangulatú csapatunk van, és a jövőben is ügyelünk a kellemes légkör megőrzésére. Anna (25 éves, 2 éve dolgozik modellként): „Ide mindenki szívesen és jókedvűen jár dolgozni :) Nincs szigor és stressz, hiszen mindenki magának alakítja a keresetét. Ha lelkesen dolgozol, jól fogsz keresni, ilyen egyszerű.”